Restaurant ‚not guilty‘ at the Medienpark Zurich

We were involved from conception to the realisation of the artificial lighting. The ‘not guilty’-branch at the Medienpark serves as restaurant, coffee-shop and after-work-lounge for the employees of the office-building and for people of the neighbourhood. We have developed a lightening concept which gives consideration to all the different requirements. Spotlights and wall-grazers regulate dim-to-warm and can be pre-programmed for morning, midday and evening. The pendant lights reflect the aesthetics of the interior decoration and communicate a feeling of ease and comfort. The illumination of the display cabinets and the open food preparation area has been designed so as to best show the freshness of the produce used, and its preparation. The presentation thus reflects the philosophy of the chef.

Restaurant ‚not guilty‘ at the Medienpark Zurich

2017

Principal

not guilty Management GmbH

New Construction of the Townhall of Uzwil

Multipurpose hall Wetzikon

JavaScript